Jdi na obsah Jdi na menu
 

Naše výstava r. 2016

20160820_100018--1-.jpg

 

Vážení přátelé chovatelé, vážení návštěvníci těchto stránek.

Jak bylo avizováno, uskutečnila se ve dnech 20.8. - 21.8.2016 výstava drobného zvířectva, kterou organizovala naše ZO ČSCH. Rádi bychom vás stručně informovali o jejím průběhu a zabezpečení.

Výstava byla uspořádána v krásném prostředí areálu fotbalového stadionu Spartaku Valašské Klobouky. 

Na této výstavě bylo možno zhlédnout:

- 20 plemen králíků v celkovém počtu 89 ks

- 27 plemen drůbeže ve 30-ti voliérách

- 25 plemen holubů v počtu 90 ks

Bylo možno vidět taky různé druhy okrasného ptactva, např. papoušky zpěvavé, rozely, andulky, zebřičky a další, z chovů našich členů.

Výstava byla rovněž rozšířena o expozici morčat.

Jsme přesvědčeni o tom, že tato výstava byla další z těch, které přispěly k propagaci drobného chovatelství. Toto naše přesvědčení je podpořeno i tím, že výstava byla obeslána také chovateli z jiných organizací ČSCH a to např. chovateli z Uherského Brodu, Seninky, Brumova - Bylnice a Vsetína.

Výstavu shlédlo cca 250 návštěvníků z řad veřejnosti a kdyby nám přálo počasí i druhý výstavní den (neděle), tak návštěvnost by byla zřejmě výrazně vyšší.

Na úspěšné organizaci a průběhu této akce má velký podíl (kromě všech pořadatelů) také město Valašské Klobouky, Spartak Valašské Klobouky a všichni sponzoři, který se zapojili a podpořili tuto akci a patří jim naše srdečné poděkování.

Věříme, že se s vámi setkáme i na dalším ročníku naší výstavy, že příjdete podpořit naše úsilí o rozšiřování čistokrevných chovů. Budeme rádi a uvítáme každého z vás, kdo by měl zájem rozšířit naše řady a věnovat se této ušlechtilé činnosti.

Děkujeme vám za přízeň a příští rok se těšíme na shledání s vámi.   

                                         yessmiley

Foto z výstavy rozklikněte níže.