Jdi na obsah Jdi na menu
 

Valašskoklobucká výstava 2020

18. 9. 2020

015.jpg Sobota 29.8. a neděle 30.8.2020, byly (jako již každoročně) pro Valašskoklobucké chovatele jejich chovatelským svátkem a taky příležitostí, prezentovat výsledky svého celoročního chovatelského úsilí na naší Valašskoklobucké výstavě drobného zvířectva. Tuto výstavu obeslali svými zvířaty nejen chovatelé místní organizace, ale bylo pro nás velkou ctí přivítat i chovatele ze Slovenska, m.j. i z naší družební organizace ZO SZCH Maríková.

Na této výstavě bylo předvedeno : 

151 ks králíků

114 ks holubů 

36 voliér drůbeže

Zvířata byla posuzována odbornými posuzovateli Českého a Slovenského svazu chovatelů. Těmto posuzovatelům patří naše upřímné poděkování za jejich výkon a odborně provedenou činnost.

Krásné počasí v uvedené dny přispělo k tomu, že tato akce, která má v našem městě své místo mezi již tradičními a uznávanými společenskými akcemi, byla velmi slušně navštívena chovatelskou i nechovatelskou veřejností a takto byla i ze strany účastníků hodnocena. Přispěla tak k tomu, že se dále dostává do povědomí veřejnosti, což má významný vliv na získávání nových, mladých členů naší ZO. A co hlavně ? Setkali se znovu, minimálně po roce, dobří kamarádi z různých míst, ale se stejnými zájmy, se stejným koníčkem - chovatelstvím.

Naše poděkování patří zejména všem, kteří se na zdárném průběhu této výstavy podíleli. Vystavovatelům, návštěvníkům, organizátorům, sponzorům a v neposlední řadě i městu Valašské Klobouky, které od počátku naší obnovené organizace, tuto činnost výrazně podporuje.

Ještě jednou, přátelé ........... velké díky vám všem a příští rok se na vás opět těšíme u nás, ve Valašských Kloboukách.  yessmiley

 

Náhledy fotografií ze složky Valašskoklobucká výstava - 2020