Jdi na obsah Jdi na menu
 

Výroční čl. schůze

ZÁPIS Z VÝROČNÍ SCHŮZE VÝBORU A KONTROLNÍ KOMISE ZO ČSCH VALAŠSKÉ KLOBOUKY, konané dne: 21.1.2022 v 18 hod. v restauraci U Klempířů
 ========================
Schůzi svolal elektronicky jednatel ZO Pavel Matúšů 
Výbor se sešel ve 100% složení: Pavel Matúšů st., Ing. Ladislav Tkáč, Trochta Štěpán, Bc. Zadrabajová Radka, Kostka Milan
Součástí výroční schůze byla i revizní komise ve složení: Švach Jiří, Žídek Aleš, kdy byli omluveni: Drienik Jozef, Lamačka Zdeněk 
Po provedení prezentace zúčastněných následovalo předsedou Ing. Ladislavem Tkáčem přečtení zprávy o činnosti za uplynulé období 2021. Př. Tkáč ve výroční zprávě vyhodnotil velmi kladně zorganizovanou doposud největší akci ZO ČSCH Val. Klobouky, kterou byla Okresní výstava drobného zvířectva pro okres Zlín. Tato akce se uskutečnila v srpnu roku 2021 pořádána i na základě 10. výročí znovuobnovení činnosti ZO ČSCH VK. Dále také hodnotil př. Tkáč výstavní aktivitu za rok 2021, kde vyzvedl úspěchy našich členů nejen na výstavách místních, tak i na výstavách krajských či celostátních, ze kterých byly přivezeny nejedny ocenění. (celá zpráva přiložena k zápisu)
Dalším bodem programu byla zpráva pokladní, kterou přečetla Bc. Radka Zadrabajová. (zpráva rovněž přiložena k svazku)
Zprávu revizní a kontrolní komise o stavu pokladny přednesl předseda Švach Jiří. Všichni členové RK spolu s předsedou souhlasily se zprávou pokladní. (zpráva přiložena k zápisu)
bodem programu byla zpráva jednatele př. Pavla Matúšů st., kdy seznámil přítomné se svou zprávou a organizačními věcmi. Poděkoval všem za pomoc při organizaci okresní výstavy a konstatoval, že byla nejlepší ve Zlínském okrese, a to nejen z jeho vlastního pohledu. Dále seznámil přítomné s termínem letošní výstavy, která se bude konat 20.-21.8.2022. Následně oznámil svůj odstup z funkce jednatele a registrátora králíků. (viz dokument přiložen k zápisu)
Výbor vzal výpověď př. Pavla Matúšů st. na vědomí a následně nechal předseda Ing. Tkáč hlasovat o zvolení zastupujícího jednatele do příštích voleb, které se uskuteční v roce 2023. 
Zastupujícím jednatelem byl odhlasován všemi hlasy výboru př. Štěpán Trochta. 
Funkce registrátora králíků byla přislíbena nepřítomnému př. Zdeňku Lamačkovi.
Zajištění posuzovatelů na naši výstavu přislíbili: př. Milan Kozubík (králíci)
       př. Zdeněk Skočovský (králíci)
       př. Jiří Juráň (drůbež)
       př. Pavel Černobila (holubi)
V neposlední řadě byla otevřena diskuze o plánovaných investicích, kdy př. Milan Kostka z pozice hospodáře navrhl zrekonstruování (opláštění) buňky. Př. Pavel Matúšů st. vznesl návrh na zájezd na evropskou výstavu drobného zvířectva, která se uskuteční v letošním roce v Polsku. 
USNESENÍ 

=========
Výroční schůze výboru bere na vědomí zprávu za uplynulé období 2021 předsedy Ing. Ladislava Tkáče
Výroční schůze výboru bere na vědomí zprávu pokladní př. Bc. Radky Zadrabajové
Výroční schůze výboru bere na vědomí zprávu revizní a kontrolní komise 
Výroční schůze výboru bere na vědomí zprávu jednatele př. Pavla Matúšů st. 
Výroční schůze výboru se usnesla uspořádat ve dnech 20.-21.8.2022 místní výstavu drobného zvířectva ve Val. Kloboukách
Výroční schůze výboru bere na vědomí odstoupení př. Pavla Matúšů st. z pozice jednatele a registrátora králíků
Výroční schůze výboru bere na vědomí zvolení zastupujícího jednatele př. Štěpána Trochty 
předseda Ing. Ladislav Tkáč nechal hlasovat o schválení usnesení z dnešní výroční schůze, které byla jednohlasně schváleno. 
Na závěr následovalo občerstvení a pokračování v diskuzi v přátelském duchu.
Schůze byla ukončena v 21 hodin.

=================